loading...
سایت تیم بهداشت دوراهک
این سایت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است

محمد دراهکی بازدید : 522 پنجشنبه 28 اسفند 1393 نظرات (0)

موادلازم:

تخم مرغ 4 عدد

آرد ¾ پیمانه

شکر ¾ پیمانه

وانیل 1 ق چ

پکینگ پودر ½ ق چ

خامه به مقدارلازم

سینی فر33 در 31 سانت

طرزتهیه: ابتدا فر را روی 230 درجه سانتی گراد روشن کنید. سفیده وزرده تخم مرغ را از هم جداکنید, سفیده تخم مرغ را باهمزن آنقدرمیزنیم تاسفت بشه وازظرف نریزه,

دریک ظرف جدا,شکر,زرده تخم مرغ ووانیل رابا همزن رده تا غلیظ وکرم رنگ بشه,

آردوپکینک پودرراباهم مخلوط والک میکنیم وکم کم به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم

کمی که بالیسک مواد رو هم زدیم نوبت به سفیده میرسه که اونم کم کم به مواداضافه میکنیم

وبعد داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم پهن میکنیم

وبه مدت 5 تا7 دقیقه یا تازمانی که روی کیک طلایی بشه درفرمیگذاریم. بعد ازپخت ازفربیرون آورده

وسینی را روی یک حوله مرطوب برمیگردونیم وباهمون حوله اونو رول میکنیم

واجازه میدیم کاملا خنک بشه بعد رول را باز میکنیم و وسطش را با خامه پوشش میدیم

ودوباره رول میکنیم وتوی یخچال گذاشته تا خامه به خورد رول کیک بره بعد روی اونو با پودر کاکائو تزیین میکنیم وبعد برش میزنیم ونوش جان میکنیم امیدوارم شماهم درست کنید ودرکنارخانوادتون ازخوردنش اذت ببریدنوش جان:)

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • ADS

    خبرگزاری ایلیا


    تعبیر خواب
    آمار سایت
  • کل مطالب : 727
  • کل نظرات : 577
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 18
  • آی پی امروز : 87
  • آی پی دیروز : 69
  • بازدید امروز : 107
  • باردید دیروز : 154
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 261
  • بازدید ماه : 261
  • بازدید سال : 39,741
  • بازدید کلی : 2,094,258
  • کدهای اختصاصی